Estonian Junior 2016

9-11. detsembril toimus A le Coq Spordimajas arvult 3. Yonex Estonian Junior, kus noored sulgpallurid Eestist, Venemaalt, Soomest, Rootsist, Poolast, Valgevenest ja Šotimaalt said omavahel mõõtu võtta. Võisteldi U11, U13, U15, U17 ja U19 vanusegruppides, kõigis 5 mänguliigis.

Tondiraba Sulgpallikoolist olid võistlustules Mari Ann Karjus, Aidi Hamburg ja Morten Karjus.


Morten Karjus pääses U15 poiste üksikmängus alagrupist edasi, võitis playoffis ühe mängu, kuid pidi kaheksandikfinaalis tunnistama venelase paremust 0:3. Koos Sten Muinastiga paarismängus jäädi esimeses ringis alla venelastele 5. geimis.

Aidi Hamburg kaotas üksikmängus esimese mängu venelannale 0:3. Paarismängus koos Merit Mägiga võideti esimeses ringis soomlasi, kuid teises ringis kaotati poolakatele.

Mari Ann Karjus mängis esimeses ringis tulise mängu rootslannaga, kus kaotas napilt 5. geimis, otsustavas 11:6. Seevastu naispaarismängus koos Kati-Kreet Marraniga saavutati tubli 2. koht jäädes alla poolakatele 7:11 12:10 8:11 8:11.