Raul Must on Eesti meister meesüksikmängus!

1.-3.veebruaril Kalevi Spordihallis toimunud 55. Eesti Meistrivõistlustel sulgpallis krooniti Eesti meistriks meesüksikmängus Tondiraba Sulgpalliklubi liige Raul Must. Raulile on see 14 järjestikune meistritiitel! Raul alistas kõik vastased kahes geimis.

Segapaarismängus sai kolmanda koha medali kaela Ulla Helm (Tondiraba) koos paarilise Andres Aruga (Tallinna Kalev). Põnevas kolmanda koha mängus alistati kolmes geimis Mihkel Talts ja Ramona Üprus (TÜASK), tulemusega 15-21; 21-13; 21-18.

Kristjan Täherand (Tondiraba) jõudis meesüksikmängus veerandfinaali ja jäi jagama 5.-8. kohta.

Meespaarismängus jõudsid teise ringi Mikk Aru (Tondiraba) ja Ants Mängel (Smash), kuid kaotati hilisematele pronksmedali omanikele Mikk Järveoja (TÜASK) ja Mihkel Laanes (Triiton). Mikk ja Ants jäid jagama 5.-8. kohta.

Segapaarismängus jõudsid lisaks veerandfinaali Kristjan Täherand ja Eve Laansoo (Tondiraba).

Naispaarismängus jagavad 5.-8. kohta Editha Schmalz (Tondiraba) ja Melissa Mazurtšak (Tallinna Kalev), veerandfinaalis kaotati kulla omanikele Kristin Kuubale ja Helina Rüütelile (Triiton).

Samal nädalavahetusel Soomes toimunud Soome Meistrivõistlustel saavutas Getter Saar naisüksikmängus teise koha. Esikoha saavutas Airi Mikkelä.

Foto: EMV 2019, Oleg Harchenko/Eesti Sulgpalliliit