Marija Paskotši, Kristjan Täherand, Ulla Helm ja Eve Laansoo GP Finaalis poodiumil

11.mail Raplas Sadolin Spordihoones toimunud GP Finaalis astusid poodiumile ka Tondiraba Sulgpallikooli ja Tondiraba Sulgpalliklubi liikmed.

U11 tüdrukute üksikmängus oli võidukas Marija Paskotši Tondiraba Sulgpallikoolist. Poolfinaalis alistas Marija Annabel Mutso Triitonist tulemusega 28-26; 21-14 ja finaalis Lumikki Liiase Triitonist 21-9; 23-21. Marija on ka valitsev U11 vanuseklassi Eesti meister.

Meeste üksikmängus saavutas teise koha Kristjan Täherand Tondiraba Sulgpalliklubist. Teel finaali Mikk Õunmaa ja Marcus Lõo alistanud Täherand kohtus finaalis Eesti Meistrivõistluste hõbemedalisti Kart Kerdiga. Finaali võitis Karl tulemusega 21-13; 21-18.

Naispaarismängus saavutasid teise koha Ulla Helm ja Eve Laansoo. Finaalis kohtusid Ulla ja Eve Hannaliina Piho ja Ramona Üprusega klubist TÜASK. Kohtumise võitsid Hannaliina ja Ramona, tulemusega 21-14; 23-21.

Fotod: Eesti Sulgpalliliit ja erakogu.