Raul Must saabus Euroopa Mängudelt tagasi koju pronksmedali omanikuna

Raul Must jõudis Euroopa Mängudel poolfinaali, kus kohtus prantslase Brize Leverdeziga. Raulil ei õnnestunud kohtumist enda kasuks kallutada, kuigi esimene geim oli väga pingeline ja lõpes tulemusega 22-20 Leverdezile. Teise geimi võitis prantslane tulemusega 21-8. Kokkuvõttes tegi Raul Eesti sulgpalliajalugu ja võitis esimese medali täiskasvanute tiitlisvõistlustelt.

Euroopa Mängude kuldmedali meeste üksikmängus sai kaela Anders Antonsen Taanist.

Raul saabus tagasi kodumaale esmaspäeval, 1.juulil. Lennujaamas tervitasid teda perekond, EOK president Urmas Sõõrumaa, Karol Kovanen Eesti Sulgpalliliidu juhatusest, Eesti Sulgpalliliidu töötajad, Tallinna Spordi- ja Noorsoo ameti esindajad ja loomulikult ka Tondiraba Sulgpalliklubi esindajad.

Palju õnne Raul ja aitäh nende vägevate emotsioonide eest!

Fotol: Raul ja Rauli ema, Virge Must

Fotod: Eesti Sulgpalliliit/Tondiraba Sulgpalliklubi